BELAJAR STRATEGI KERJAYA SEBAGAI VOICE OVER ARTIST

 YANG JARANG DIKONGSIKAN OLEH ORANG INDUSTRI 
"Belajar gunakan suara anda untuk jana pendapatan" - Al Fahim MokhtarMemperkenalkan 

 MODUL TERBARU 

BUAT DUIT DENGAN SUARAModul ini adalah dalam bentuk FORMAT VIDEO ONLINE  yang anda boleh tonton bila-bila masa dan di mana sahaja asalkan anda ada sambungan internet .
Saya adalah seorang creative industry personnel dan juga seorang freelance voice over artist sejak tahun 2015 dan telah menghasilkan lebih dari 500 job yang berkaitan dengan voice over.


Seperti ramai orang-orang yang bekerja dalam industri kreatif, kebanyakkan mereka adalah freelancer yang bermaksud gaji mereka akan dibayar mengikut pay per job basis.


Seperti saya sendiri pernah melakukan kerja-kerja seperti videographer, video editor, producer dan juga sebagai seorang voice over artist. Melakukan kerja lebih dari satu adalah satu perkara normal.Ketika saya terlibat dengan penggambaran video bersama kumpulan Bunkface pada tahun 2012.Bersama Ghaz Abu Bakar, seorang pengarah filem dan muzik video yang hebat dan ternama di Malaysia dan pernah mengarahkan filem Polis EVO dan muzik video untuk beberapa artis seperti Anuar Zain, Dayang Nurfaizah & Dato' Sri Siti Nurhaliza.Penerimaan sijil Bengkel Pengarahan filem yang dianjurkan oleh FDAM dan FINAS.Dan ini adalah saya ketika sedang menjalankan kerja sebagai voice over artist.


Setelah saya berkecimpung dalam industri voice over ini, saya perasan tidak ramai yang mempelopori industri ini bahkan masih ramai yang tidak tahu bagaimanakah industri ini berfungsi. Antara soalan yang saya pernah dapat adalah macam mana nak melibatkan diri? Macam mana nak dapat job? Macam mana nak buat portfolio?

Dari situ saya perasan satu perkara ia adalah satu peluang kerjaya bagi kita yang mungkin nak jana pendapatan tambahan ataupun nak berubah karier. Industri ini mungkin boleh jadi satu lubuk untuk anda jana pendapatan.Modul video ini 100% saya buat sendiri dengan bantuan sahabat saya dari Kaio Academy yang mana modul ini terhasil berdasarkan pengalaman saya sendiri sebagai seorang freelance voice over artist sejak tahun 2015 dan telah menghasilkan lebih dari 500 job yang berkaitan dengan voice over.


Kalau ikut kan, tak nak saya buat video tutorial dan teknik jana duit ni, tapi sebab penat nak ajar sorang-sorang, saya buat terus dalam bentuk video. Lagipun kita kena ikut trend zaman sekarang dan belajar dengan video ni lagi mudah faham.


Anda follow saja 'step by step' teknik dan strategi yang diberi ini. InsyaAllah anda boleh dengan niat dan ilmu yang betul anda juga boleh dapat sepertimana yang saya telah raih sepanjang beberapa tahun ini.


MODUL VIDEO NI SESUAI UNTUK:


1 Anda yang tak pernah kerja voice over.

2 Anda yang nak cuba jana pendapatan sampingan sebagai voice over artist.

3 Anda yang nak mencuba kebolehan anda dalam industri voice over.

4 Anda yang nak belajar tentang kerjaya voice over.

5 Anda yang pernah cuba melibatkan diri dalam dunia voice over, tetapi tidak berjaya.

Anda yang nak cuba kerjaya sebagai LIVE HOST! (Sangat Trending Sekarang)


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH BELAJAR! Cuma follow 'step by step'.

   

MODUL VIDEO TAK SESUAI UNTUK:

 

1 Orang yang Malas nak 'take action'.

2 Orang yang baru nak buat dan terus jadi.

3 Orang yang kerja voice over ini senang sahaja.

4 Orang yang dah power dan terer dalam bidang voice over.

5 Orang yang tak boleh sabar dalam dalam kerjaya ini.


P/S:  Yang dah rasa dia power dan expert dalam bidang voice over dan live host, tak perlu beli modul video ni kot. Takut tak sesuai. 15 TOPIK 


YANG SAYA SEDIAKAN:

  MODUL PANDUAN VIDEO TUTORIAL 'BUAT DUIT DENGAN SUARA' INI AKAN DIBERI DALAM  FORMAT VIDEO ONLINE , DAN AKAN   DIBERIKAN MELALUI EMAIL  . BOLEH DITONTON MENGGUNAKAN KOMPUTER, TABLET DAN SMARTPHONE. ANDA JUGA BOLEH TONTON PADA  BILA-BILA MASA  DAN  DI MANA SAHAJA  DENGAN SYARAT ANDA ADA SAMBUNGAN INTERNET. 


 INI ADALAH ANTARA PROJEK VOICE OVER YANG SAYA TERLIBAT 
Kalau saya boleh buat, InsyaAllah anda pun boleh buat juga.


 SOALAN LAZIM 


Bilakah kelas ini akan diadakan?
Modul ini adalah dalam format video online. Selepas buat pembayaran, anda akan dapat link untuk akses kepada modul video ini dan anda boleh simpan dan tonton pada bila-bila masa yang terluang selagi anda ada sambungan internet.


Berapa lama saya akan dapat akses pada modul video ini?
Anda akan dapat akses kepada modul ini seumur hidup selagi sistem ini wujud. Anda boleh simpan link modul yang diberikan untuk rujukan pada masa hadapan.


Adakah saya kena login pada website khas untuk akses modul video online ini?
Buat masa sekarang kami gunakan sistem yang paling mudah untuk anda, dengan hanya klik link yang diberikan dalam email selepas pembayaran dibuat. Anda hanya perlu klik yang diberikan dan anda akan dibawa terus ke website modul ini disimpan.


Bolehkah saya berkongsi dengan orang lain untuk membeli modul ini?
Seboleh-boleh anda saya tidak galakkan anda untuk berkongsi dengan orang lain untuk dapatkan modul ini. Ini kerana ia bagaikan tidak adil untuk orang lain yang telah berusaha untuk membeli modul ini. Dengan harga yang anda bayar itu, anda akan dapat berkali-kali ganda nilai dari modul ini.
BERAPAKAH HARGA MODUL VIDEO TUTORIAL BUAT DUIT DENGAN SUARA INI?KALAU IKUTKAN VALUE HARGA ASAL MODUL VIDEO INI ADALAH:


RM3677
.00Tapi,


SEMPENA PRE-LAUNCH NI,

RM27 SAHAJA!

(Terhad 150 unit terawal. Unit untuk harga normal RM279)


Saya tak kisah kalau anda tak nak ambil peluang ni sekarang..


Tapi saya nak minta maaf awal-awal sekiranya harga RM27 sold out.


Sebab lepas ini akan dinaikkan harga  RM77


Kemudian akan naik kepada harga RM97


Kemudian akan naik lagi kepada Harga RM189


Dan akhir sekali kepada Harga RM279!NOTA:

Ini bukan soal nak menakutkan anda. Semuanya saya sudah set dalam sistem.  Jadi, sekiranya anda seorang yang cepat mengambil peluang, baik rebut sekarang sebelum terlepas peluang.. APA KATA MEREKA YANG DAH BELAJAR DENGAN MODUL SAYA INI? 
"Apa yang saya dapat dari modul ini adalah belahar tentang intonasi, tempo, perwatakan suara dan sebagainya. Ia amat membantu meningkatkan kualiti konten saya"

Safwan Bin Abd Rahman
Conten Creator"Kelas beliau sangat informatif dan membuka minda saya yang semua orang mempunyai peluang untuk buat duit dengan suara"

Ahmad Zulhisyam
Founder GoClick Pictures
Photography & Video Prodution House"Banyak pengisian yang saya dapat dari modul ini. Antaranya adalah cara-cara untuk prepare diri sebelum voice over, jenis-jenis voice over, teknik penyampaian suara, di mana nak jual suara dan equipment & software apa nak guna. Terlampau banyak ilmu yang diberikan"

Puan Fatin
Pembeli Modul Buat Duit Dengan Suara"Modul ini membuka minda saya bagaimana nak buat duit dengan suara dan penggunaan intonasi yang betul untuk buat voice over"

Puan Sarah
Surirumah"Saya belajar tentang Do and Don't dalam voice over dan juga tentang software dan hardware yang kita perlukan."

Tuan Fairuz
Pembeli Modul Buat Duit Dengan Suara"Baru saya tahu ada teknik untuk kita lantunkan suara dan senaman yang perlu kita lakukan sebelum kita buat duit dengan suara"

Shazrina Binti Mansur
UsahawanDengan Modul yang anda beli ni, silap-silap anda  boleh berpeluang untuk menjana pendapatan 3-4 angka untuk satu job jika anda buat dengan betul dan ada rezeki.

 

Sebelum nak melibatkan diri dalam bidang kreatif khususnya dalam bidang voice over ini ini, eloklah anda amik langkah dengan belajar dulu dari orang yang berpengalaman.

 

Jadi, alang-alang anda dah jumpa Modul Video ini,  Jangan tunggu sehingga harga naik !

 

Saya pasti naikkan harga sebab ini lubuk dan rahsia saya cari makan.  Jadi saya boleh naikkan harga dan tutup jualan pada bila-bila masa sahaja.
 NANTI DULU! 
 ADA LAGI BONUS UNTUK ANDA! Dengan tambahan RM70, anda akan diberikan akses untuk join support group yang bernilai RM657!
(Terhad untuk 50 orang sahaja)
SAYA NAK   BELI SEKARANG!   TAPI BAGAIMANA?


ANDA BOLEH TERUS ISI BUTIRAN PEMBELIAN DI BAWAH INI & BUAT BAYARAN MENGGUNAKAN SISTEM FPX MELALUI PLATFORM ToyyibPay .


(Selepas anda Klik ' Teruskan ke pembayaran', anda akan terus ke Online Payment Gateway toyyibPay untuk buat pembayaran.


Lepas tu  Pilih Bank yang anda gunakan seperti Maybank/Cimb dan lain-lain untuk buat pembayaran online .  


BUAT TEMPAHAN SEGERA YA..

 

JANGAN BERTANGGUH LAGI.. HARGA SAYA PASTI AKAN NAIK.. 


PASTIKAN ANDA TIDAK TERLEPAS PELUANG UNTUK DAPATKAN MODUL

'BUAT DUIT DENGAN SUARA' INI SEBELUM IA NAIK HARGA LAGI..
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Modul Buat Duit Dengan Suara (PRMOSI) - RM27
40
Modul Buat Duit Dengan Suara (PRMOSI) RM27 + Support Group RM70 = RM97
45
Modul Buat Duit Dengan Suara (EARLY BIRD) - RM77
30
Modul Buat Duit Dengan Suara (PRE-LAUNCH) - RM97 BELUM MULA
Modul Buat Duit Dengan Suara (LAUNCHING) - RM189 BELUM MULA
Modul Buat Duit Dengan Suara (NORMAL) - RM279 BELUM MULA
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN