Belajar strategi funnel video marketing yang betul!

Belajar strategi funnel video marketing yang betul!

VIDEO TUTORIAL YANG DINANTI-NANTIKAN KINI TIBA!


TEKNIK FUNNEL VIDEO MARKETING YANG SEKIAN LAMA MENJADI RAHSIA KINI DIBONGKAR!

"Belajar secara online funnel video marketing!"

"Memahami strategi pemasaran menggunakan funnel video marketing. untuk menyampaikan mesej yang tepat, kepada orang yang tepat dan dapat jualan yang berlipat!"
OK KEJAP! JOM KENAL SIAPA SAYA


Assalamualaikum & Salam sejahtera,

Nama saya Anwar Abdullah.

Saya adalah Pengasas dan CEO syarikat Kaio Studio And Production Sdn Bhd, sebuah syarikat produksi yang menawarkan servis fotografi dan videografi kepada para usahawan korporat mahupun SME.

Kami juga memiliki jenama White Studio Shah Alam (studio fotografi), Kaio Studio Wedding (servis video perkahwinan) dan KAIOREKA (firma rekaan grafik)

Sudah ramai usahawan yang telah kami bantu dari sudut penghasilan video dan foto untuk marketing dan branding jenama mahupun produk mereka.


Namun, apa yang saya lihat, zaman kini video sangat memainkan peranan penting untuk mendapatkan kepercayaan bakal pelanggan dan untuk mendapatkan jualan.


Banyak medium dan platform yang boleh digunakan untuk menjana pendapatan mahupun melakukan jualan. Contohnya seperti di Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Linkedin, dan banyak lagi.

Betul, Ramai yang cuba buat content video sendiri, tetapi gagal melakukan dengan teknik yang betul untuk menarik bakal pelanggan membeli produk/servis mereka.Bergambar selepas sesi video interview dan borak santai bersama tokoh negarawan, Tun Mahathir.Bergambar bersama Dato' Sri Siti Nurhaliza selepas persembahan nyayian beliau (kami adalah official videographer untuk acara tersebut)Ini adalah ketika saya membuat tugasan shooting video ke Paris bersama Anuar ZainKetika memenangi anugerah sebagai Next Top Most Glam Fashion Videographer Award dari Majalah GLAM, Majalah fesyen No.1 di Malaysia


Namun demikian, ramai juga usahawan yang telah berjaya meraih jualan, 'leads', sekaligus meningkatkan personal branding di media sosial dengan content video. InsyaAllah dengan teknik yang betul, anda pun boleh jadi seperti mereka.


Maka dengan itu, saya terpanggil untuk membantu para usahwan di luar sana untuk mendapatkan manfaat di platform sosial media dengan sekurang-kurangnya buat video sendiri.
Sesi photoshoot dan videoshoot fashion campaign di KAIO STUDIO. Bersama Tuan Haji Mohd Asri, Mentor Pelaburan #1 Malaysia.Ketika membuat perkongsian kerjaya dan keusahawanan kepada pelajar kreatif dari UiTM.Sesi perkongsian tentang video marketing kepada pemilik-pemilik bisnes.


Disebabkan ramai yang ingin belajar cara untuk membuat video marketing dengan teknik yang betul dan berkesan untuk hasilkan jualan berlipat kali ganda, tapi tidak dapat datang ke kelas, lantas tercetus idea untuk menghasilkan MODUL FUNNEL MARKETING VIDEO ini!

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM VIDEO TUTORIAL INI?TUTORIAL 001
Anda akan belajar untuk memahami konsep funnel marketing dengan menggunakan video. Kerana ini adalah asas yang paling utama untuk anda faham tentang funnel marketing. Proses ini adalah untuk membantu anda menyampaikan mesej yang tepat kepada orang yang tepat untuk hasilkan jualan yang berlipat. TUTORIAL 002
Setelah anda faham tentang funnel marketing, anda akan belajar cara untuk membangunkan konten video untuk funnel marketing anda. Di mana anda akan diberi pendedahan tentang apakah jenis video yang perlu dibangunkan untuk dimasukkan dalam funnel marketing anda.TUTORIAL 003
Anda akan diberikan pendedahan bagaimana anda nak guna konten video marketing yang telah dibangunkan sebagai 'peluru' facebook ads. Dengan pendedahan ini anda akan faham akan teknik retargetting yang juga digelar sebagai teknik 'hantu' atau 'saka' oleh sesetengah internet marketer.TUTORIAL 004
Sebenarnya ramai dia antara kita menghadapi masalah bagaimana untuk mendapatkan idea atau topik untuk membangunkan konten video. Dalam modul bonus ini saya akan kongsikan kepada anda bagaimana cara untuk mendapatkan idea atau topik melalui facebook live.TUTORIAL 005
Pernahkah anda terfikir bagaimana sesetengah perniagaan mempunyai konten yang tidak putus di platform media sosial mereka. Ini kerana mereka menggunakan konsep 'kill two birds with one stone'. Dari satu konten mereka kembangkan menjadi konten jenis lain. Dalam modul Bonus ini, saya bongkarkan rahsianya. MODUL PANDUAN VIDEO TUTORIAL 'BUAT FACEBOOK LIVE MACAM PRO' INI AKAN DIBERI DALAM FORMAT VIDEO ONLINE, DAN AKAN  DIBERIKAN MELALUI EMAIL . BOLEH DITONTON MENGGUNAKAN KOMPUTER, TABLET DAN SMARTPHONE. ANDA JUGA BOLEH TONTON PADA BILA-BILA MASA DAN DI MANA SAHAJA DENGAN SYARAT ANDA ADA SAMBUNGAN INTERNET. 


TESTIMONI PELANGGAN KAMI DI KAIO STUDIO
MODUL VIDEO NI SESUAI UNTUK:


 Anda yang berniaga di internet dan tak tahu bagaimana menghasilkan video marketing dengan betul.

 Anda yang berbisnes dan menggunakan platform media sosial seperti facebook, instagram, youtube dan twitter.

 Anda yang tak ada idea dan tak tahu teknik betul nak buat video video video marketing untuk menarik minat bakal pelanggan.

 Anda yang tak tak faham cara buat video marketing dan tak cukup bajet nak upah orang buatkan.

 Anda yang dah pernah buat video marketing tetatpi tak berhasil. Senang cerita, anda gagal.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Cuma follow 'step by step'. Ala.. Kacang je nih..

   

MODUL VIDEO TAK SESUAI UNTUK:

 

1  Orang yang Malas nak 'take action'.

 Orang yang nak terus dapat jualan lepas buat video dan harap terus kaya.

 Orang yang berharap sekali buat video terus orang beli barang.

 Orang yang dah power dan terer dalam buat video marketing ni, kira dah tahap sifu lah.

 Orang yang tak boleh sabar dalam berbisnes.

P/S:  Yang dah rasa dia power dan expert buat video marketing, tak perlu beli modul video ni kot. Takut tak sesuai.


BERAPAKAH  HARGA MODUL FUNNEL VIDEO MARKETING  INI? KALAU IKUTKAN VALUE HARGA ASAL  MODUL VIDEO INI ADALAH: 


RM1337
.00Tapi, 


SEMPENA PRE-LAUNCH NI,

RM58 SAHAJA! 

(Terhad 30 unit terawal. Unit untuk harga normal RM158)


Harga RM88 kini dibuka


Saya tak kisah kalau anda tak nak ambil peluang ni sekarang..


Tapi saya nak minta maaf awal-awal sekiranya harga RM58  sold out.   

Selepas harga RM88 habis,  ia akan naik lagi  kepada RM98 sehingga Harga  RM158 .


NOTA:

Ini bukan soal nak menakutkan anda. Semuanya saya sudah set dalam sistem.   Jadi, sekiranya anda seorang yang cepat mengambil peluang, baik rebut sekarang sebelum terlepas peluang..

SAYA NAK BELI SEKARANG!

TAPI BAGAIMANA?


ANDA BOLEH  TERUS ISI  BUTIRAN PEMBELIAN DI BAWAH INI & BUAT BAYARAN MENGGUNAKAN SISTEM FPX MELALUI PLATFORM SenangPay atau ToyyibPay.

(Selepas anda Klik ' Teruskan ke pembayaran ', anda akan terus ke  Online Payment Gateway senangPay atau toyyibPay  untuk buat pembayaran. Lepas tu Pilih Bank yang anda gunakan seperti Maybank/Cimb dan lain-lain untuk buat pembayaran online. BUAT TEMPAHAN SEGERA YA..

 

JANGAN BERTANGGUH LAGI.. HARGA SAYA PASTI AKAN NAIK.. 


PASTIKAN ANDA TIDAK TERLEPAS PELUANG UNTUK DAPATKAN MODUL

'STRATEGI FUNNEL VIDEO MARKETING' INI SEBELUM IA NAIK HARGA LAGI..


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Modul Funnel Marketing Video | PRE-LAUNCH (RM58)
5
Modul Funnel Marketing Video | PROMO (RM88)
26
Modul Funnel Marketing Video | EXTENDED PROMO (RM98) BELUM MULA
Modul Funnel Marketing Video | LAUNCHING (RM158) BELUM MULA
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN