BUAT LIVE MACAM PRO VERSI 2.0

 BUAT LIVE GUNA LAPTOP DAN KOMPUTER TANPA PERLU DOWNLOAD APPS/SOFTWARE "Anda WAJIB tonton video ini dahulu sebelum teruskan pembacaan, sebab saya akan demo kepada anda apakah yang anda akan belajar dalam modul BUAT LIVE MACAM PRO VERSI 2.0 ini." - Anwar Abdullah (Kaio)OK KEJAP! JOM KENAL SIAPA SAYA
Assalamualaikum & Salam sejahtera,

Nama saya Anwar Abdullah.

Saya adalah Pengasas dan Pengarah Kreatif syarikat Kaio Studio And Production Sdn Bhd, sebuah syarikat produksi yang menawarkan servis fotografi dan videografi kepada para usahawan korporat mahupun SME.

Kami juga memiliki jenama White Studio Shah Alam (studio fotografi), Valerea Films (servis video perkahwinan) dan KAIOREKA (firma rekaan grafik)


Bergambar selepas sesi video interview dan borak santai bersama tokoh negarawan Malaysia, Tun Mahathir.


ketika bersama Dato' Sri Siti Nurhaliza selepas beliau membuat persembahan (kami adalah official videographer untuk acara tersebut)


Sudah ramai usahawan yang telah kami bantu dari sudut penghasilan video dan foto untuk marketing dan branding jenama mahupun produk mereka.

Namun, apa yang saya lihat, zaman kini video sangat memainkan peranan penting untuk mendapatkan kepercayaan bakal pelanggan dan untuk mendapatkan jualan.

Banyak medium dan platform yang boleh digunakan untuk menjana pendapatan mahupun melakukan jualan. Contohnya di Facebook Live.Bersama Haji Mohd Asri, Mentor Pelaburan Saham #1 Malaysia


Betul, Ramai yang cuba buat Facebook Live, tetapi gagal melakukan dengan teknik yang betul untuk menarik bakal pelanggan membeli produk/servis mereka.

Namun demikian, ramai usahawan yang telah berjaya meraih jualan, 'leads', dan meningkatkan personal branding di media sosial dengan Facebook Live dengan menggunakan TEKNIK & STRATEGI yang betul!

Maka dengan itu, saya terpanggil untuk membantu para usahwan di luar sana untuk mendapatkan manfaat di platform sosial media dengan melakukan Facebook Live.Saya berkongsi kepada para usahawan akan kepentingan video marketing dalam perniagaan mereka.


Disebabkan ramai yang ingin belajar cara untuk membuat Facebook Live teknik yang betul, tercetus idea untuk menghasilkan modul video yang mudah, ringkas dan boleh memberi impak kepada perniagaan anda.Sesi ketika buat video shooting bersama Wak Doyok


Dalam pakej ini. saya telah menghasilkan modul video yang padat dengan tutorial, teknik dan strategi untuk membantu anda menjana pendapat dari Facebook Live.

Hanya tonton dan follow 'step by step' dan insyaAllah, anda akan mendapatkan hasilnya. 
Memperkenalkan 

 MODUL TERBARU 

TEKNIK  BUAT LIVE MACAM PRO VERSI 2.0Modul ini adalah dalam bentuk FORMAT VIDEO ONLINE  yang anda boleh tonton bila-bila masa dan di mana sahaja asalkan anda ada sambungan internet .Modul video ini 100% saya buat sendiri yang mana berdasarkan pengalaman dan 'case study' yang saya kaji selama beberapa tahun kebelakangan ini dalam buat Facebook Live.


Modul ini mengambil masa selama 12 bulan lebih untuk dihasilkan. Ia melibatkan banyak kajian, 'try and error', pengorbanan masa, tenaga, idea, keluarga dan kewangan bagi menyiapkan modul video ini.


Kalau ikut kan, tak nak saya buat video tutorial dan teknik jana duit ni tapi sebab penat nak ajar sorang-sorang, saya buat terus dalam bentuk video. Anda follow saja 'step by step' teknik dan strategi yang diberi ini. InsyaAllah anda boleh hasilkan sesuatu dengan Facebook Live.


MODUL VIDEO NI SESUAI UNTUK:


1 Anda yang berniaga di internet dan tak tahu bagaimana menghasilkan Facebook Live yang memukau.

2 Anda yang suka menjual di Personal Facebook dan Group Facebook.

3 Anda yang tak ada idea dan tak tahu teknik betul nak buat video Facebook Live untuk menarik minat bakal pelanggan.

4 Anda yang tak pandai nak buat montage dan design untuk Facebook Live dan tak ada duit banyak nak upah orang buatkan.

5 Anda yang dah pernah Facebook Live tapi sendu dan engagement. Senang cerita, anda gagal.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Cuma follow 'step by step'. Ala.. Kacang je nih..

   

MODUL VIDEO TAK SESUAI UNTUK:

 

1 Orang yang Malas nak 'take action'.

2 Orang yang nak terus dapat jualan lepas buat Facebook Live dan harap terus kaya.

3 Orang yang berharap sekali Facebook Live terus orang beli barang.

4 Orang yang dah power dan terer dalam Facebook Live tahap sifu.

5 Orang yang tak boleh sabar dalam berbisnes.

P/S:  Yang dah rasa dia power dan expert dalam menjual di Facebook Live, tak perlu beli modul video ni kot. Takut tak sesuai. 7 TUTORIAL 


POWER YANG SAYA SEDIAKAN:

 
 TOPIK 01 
 PENGENALAN KEPADA FACEBOOK LIVE 
 (DAN STRATEGI YANG POWER)  

Dalam topik ini saya akan kongsikan dengan anda konsep Facebook Live dan strategi yang perlu kita gunakan. Di mana saya akan beri panduan untuk anda tetapkan matlamat sekaligus dapat menghasilkan Facebook Live yang memberikan result yang anda inginkan sama ada untuk dapat jualan, prospect ataupun leads. Template skrip turut diberikan .

 TOPIK 02 
 PENGENALAN KEPADA PLATFORM UNTUK BUAT FACEBOOK LIVE 
 (MENGGUNAKAN LAPTOP / KOMPUTER) 

Dalam topik ini saya akan kongsikan atau pecah rahsia platform website apa yang kita akan gunakan untuk buat Facebook Live. Selain dari itu, saya turut kongsikan cara untuk buat pendaftaran dan connect ke akaun kita dengan betul.

 TOPIK 03 
 MENGENALI LAYOUT PLATFORM BUAT FACEBOOK LIVE - PART 01 

Dalam topik ini saya akan kongsikan kepada anda cara untuk add desination untuk live streaming bukan hanya di Facebook tetapi boleh juga stream ke Youtube. Saya juga kongsikan beberapa cara untuk stream ke beberapa tempat secara serentak, cara nak create broadcast live, cara nak setup kamera dan audio dalam sistem.

 TOPIK 04 
 MENGENALI LAYOUT PLATFORM BUAT FACEBOOK LIVE - PART 02 

Panduan dalam topik ini agak banyak dan melibat beberapa perkara yang sedikit teknikal. Antara yang akan diajar dalam topik ini adalah seperti berikut :-

- Cara tengok komen audiens dan paparkan pada video
- Cara masukkan scrolling text (ticker)
- Cara letak banner tajuk dan nama
- Cara masukkan logo sendiri*
- Cara masukkan background*
- Cara masukkan video countdown
- Cara masukkan video montaj
- Cara nak share slide presentation


 TOPIK 05 
 CARA SETUP DAN PERSEDIAAN UNTUK FACEBOOK LIVE 

Apabila segala persediaan seperti gambar, video dan slide sudah disediakan kita akan mula untuk GO LIVE! Dalam topik ini saya akan kongsikan cara untuk setup dan semak destinasi untuk kita broadcast video kita. Anda boleh live ke Facebook Personal, Group dan Pages. Anda juga akan diberitahu bagaimana nak stream ke beberapa tempat secara serentak termasuklah ke Youtube.

 TOPIK 06 
  CARA UNTUK JEMPUT TETAMU KE DALAM LIVE  

Dalam topik ini anda akan diberikan panduan cara untuk jemput tetamu masuk ke dalam live anda. Bermula dari cara untuk dapatkan invitation link dan bagi kepada tetamu anda. Step yang paling mudah tapi features yang sangat POWER!

 TOPIK 07 
 CARA BUAT ORANG MEMBELI KETIKA SESI LIVE (STRATEGI) 

Ramai yang cuba untuk membuat orang membeli ketika sesi Facebook Live berlangsung tetapi tidak ramai yang tahu teknik yang betul untuk buat. Ini kerana ia adalah satu strategi jualan yang kita kena gunakan. Saya akan kongsikan STRATEGI MAHAL dalam topik ini.


 MODUL PANDUAN VIDEO TUTORIAL 'BUAT FACEBOOK LIVE MACAM PRO VERSI 2.0' INI AKAN DIBERI DALAM  FORMAT VIDEO ONLINE , DAN AKAN   DIBERIKAN MELALUI EMAIL  . BOLEH DITONTON MENGGUNAKAN KOMPUTER, TABLET DAN SMARTPHONE. ANDA JUGA BOLEH TONTON PADA  BILA-BILA MASA  DAN  DI MANA SAHAJA  DENGAN SYARAT ANDA ADA SAMBUNGAN INTERNET. DAH TIBA MASANYA TINGKATKAN GAME FACEBOOK LIVE ANDA MACAM PRO SEPERTI INI.Dengan modul ini anda akan belajar untuk buat live yang boleh jemput tetamu masuk ketika sesi live sedang berlangsung. Memang seronok sebab anda boleh buat ala-ala talkshow. Nak jemput speaker jemputan, nak jemput customer bagi testimoni dan siapa-siapa sahaja pun boleh. 
Sebelum ini sewaktu saya lancarkan modul belajar buat facebook live guna smartphone,  Ada ramai juga orang yang tanya saya macam mana nak buat scrolling text. Tetapi sayangnya aplikasi yang saya ajar itu tidak ada features tersebut. Namun, dalam modul baru ini ada features tersebut. Jadi inilah masanya untuk anda boleh buat scrolling text.

Selain dari itu, ada juga beberapa orang tanya saya ada tak cara macam mana nak share slide presentation dari power point ke dalam live streaming. Kalau nak guna aplikasi smartphone memang tak boleh dan ada limitation. Tetapi dengan platform baru ini anda boleh share slide presentation dengan gembira.


 SEMUA INI AKAN DIAJAR KEPADA ANDA DALAM   MODUL BUAT LIVE MACAM PRO VERSI 2.0  DAN IA PERLU DIGUNAKAN PADA LAPTOP ATAU KOMPUTER TANPA PERLU DOWNLOAD APPS ATAU SOFTWARE. JADI, IA BOLEH SESUAI DIGUNAKAN PADA SISTEM WINDOWS DAN MAC OS DARI APPLE.  ANDA BOLEH GUNAKAN   PLATFORM INI DENGAN PERCUMA!  BAGAIMANA BOLEH TERHASILNYA MODUL INI? 

Apa faktor yang menyumbang kepada penghasilan modul ini? Saya terdetik untuk hasilkan modul ini adalah banyak feedback yang saya dapat dari email, whatsapp dan support group (dari alumni kami) yang tanya saya ada tak hasilkan modul untuk buat live guna laptop atau komputer.

Maka dengan itu, saya buat research untuk mencari platform yang terbaik dan mudah untuk digunakan sebab kebanyakkan software yang ada sekarang kalau nak guna sangat-sangat complicated.


Yela, kita ni bukan nak buat production house pun.. kita nak guna untuk meniaga dan untuk mengajar. Jadi kita perlukan fokus pada kerja hakiki kita dan gunakan sistem yang mudah untuk digunakan.


Maka dengan itu, saya hasilkan Modul BUAT LIVE MACAM PRO VERSI 2.0, untuk digunakkan di laptop dan komputer tanpa perlu download apps. Haaa.. macam mana tu? Kalau nak tahu, kenalah beli dulu. :)
BERAPAKAH HARGA MODUL VIDEO TUTORIAL FACEBOOK LIVE INI?KALAU IKUTKAN VALUE HARGA ASAL MODUL VIDEO INI ADALAH:


RM2879
.00Tapi,


SEMPENA PROMO NI,

RM199 SAHAJA!

(Terhad 500 unit terawal. Unit untuk harga normal RM379)


Saya tak kisah kalau anda tak nak ambil peluang ni sekarang..


Tapi saya nak minta maaf awal-awal sekiranya harga RM199 sold out.

Sebab lepas ini akan dinaikkan harga  RM259 .

Kemudian akan naik lagi sehingga Harga RM379 .


NOTA:

Ini bukan soal nak menakutkan anda. Semuanya saya sudah set dalam sistem.  Jadi, sekiranya anda seorang yang cepat mengambil peluang, baik rebut sekarang sebelum terlepas peluang..
 NANTI DULU! 

 SAYA ADA BONUS LAGI  UNTUK ANDA! 


TOTAL BONUS INI BERNILAI RM897

Saya bagi bonus ini percuma sahaja kepada anda sebab saya betul-betul nak bantu anda.

Dengan harapan anda gunakan betul-betul benda yang saya bagi ini sebaik mungkin. 
 SOALAN LAZIM 


AKAN BELAJAR GUNA APPLIKASI APA?

Anda akan diajar menggunakan platform Streamyard. Sebuah platform web based. Anda tak perlu download aplikasi. Ia hanya menggunakan browser seperti google chrome dan boleh digunakan pada laptop/komputer Windows dan Mac OS dari AppleBOLEH GUNA PADA SMARTPHONE JUGA KE?

Boleh guna di smartphone tapi kena guna browser, tapi features dia sangat limited berbanding dengan menggunakan komputer dan laptop. Dan kalau nak guna pada smartphone, hanya guna sebagai 2nd camera atau untuk tetamu jemputan sahaja. Kebanyakkan setting memang kena guna komputer atau laptop.


PLATFORM INI PERCUMA KE?

Platform ini ada dua versi iaitu percuma dan berbayar. Anda boleh gunakan versi percuma ni sampai bila-bila selagi developer tak tetapkan durasi trial. Guna yang percuma dahulu pun dah okay. Dan jika anda menggunakan platform ini secara konsisten dan berbaloi untuk anda, saya sangat galakkan anda untuk subscribe dalam USD25/sebulan atau RM105++/sebulan.BILA KELAS INI AKAN BERMULA?

Sesi pembelajaran adalah dalam bentuk video rakaman. Link video akan diberikan kepada anda dan boleh tonton pada bila-bila masa dan di mana pada komputer/laptop atau smartphone asalkan anda ada sambungan internet.


BERAPA LAMA DAPAT AKSES UNTUK BELAJAR MODUL INI?

Akses tiada tarikh luput. Anda akan dapat akses video tutorial selagi sistem yang kami gunakan ini masih aktif.


LEPAS BAYAR, MACAM MANA NAK DAPAT MODUL INI?

Selepas pembayaran anda berjaya dan telah disahkan, anda akan dapat emel susulan yang ada link untuk akses video tutorial, link untuk join support group dan link untuk download ebook percuma untuk anda. kalau tak jumpa, anda boleh search 'pengesahan pembayaran' di emel anda. Link ada dalam emel tersebut.


SAYA DAH BAYAR, TAPI TAK DAPAT PUN EMEL?

Ada dua faktor yang selalu terjadi, yang pertama adalah pembeli kadang-kadang tersilap masukkan emel. Dan yang kedua, tak jumpa sebab emel mungkin masuk ke spam. Boleh search 'pengesahan pembayaran'. Kalau tak jumpa juga boleh hubungi kami melalui emel dan kami akan bantu.


KALAU SAYA ADA MASALAH TEKNIKAL MACAM MANA NAK DAPATKAN BANTUAN?

Support group di Facebook disediakan untuk alumni. Anda boleh tanya dalam group insyaAllah saya dan para alumni lain akan bantu anda.APA KATA MEREKA YANG TELAH MENDAPATKAN MODUL INI?

 AKHIR KATA DARI SAYA 


Dengan Modul yang  anda beli  dan dapat bersama dengan BONUS ni, silap-silap anda  dapat buat Facebook live macam pro  yang jauh meninggalkan pesaing-pesaing anda.

 

Sebelum berjaya buat tertarik dengan produk dan servis anda, anda mesti berjaya buat orang tonton dan nak tahu produk dan tawaran apa yang anda berikan dalam Facebook Live anda.

 

Jadi, alang-alang anda dah jumpa Modul Video yang boleh tiru ni, grab lah segera peluang keemasan ini.  Jangan tunggu sehingga harga naik !

 

Saya pasti naikkan harga sebab ini lubuk dan rahsia saya cari makan.  Jadi saya boleh naikkan harga dan tutup jualan pada bila-bila masa sahaja. TAWARAN ISTIMEWA UNTUK ANDA! 


SAYA NAK   BELI SEKARANG!   TAPI BAGAIMANA?


ANDA BOLEH   TERUS ISI   BUTIRAN PEMBELIAN DI BAWAH INI & BUAT BAYARAN MENGGUNAKAN SISTEM FPX MELALUI PLATFORM SenangPay atau ToyyibPay .

(Selepas anda Klik '  Teruskan ke pembayaran  ', anda akan terus ke   Online Payment Gateway senangPay atau toyyibPay   untuk buat pembayaran. Lepas tu  Pilih Bank yang anda gunakan seperti Maybank/Cimb   dan lain-lain untuk  buat pembayaran online .  


BUAT TEMPAHAN SEGERA YA..

 

JANGAN BERTANGGUH LAGI.. HARGA SAYA PASTI AKAN NAIK.. 


PASTIKAN ANDA TIDAK TERLEPAS PELUANG UNTUK DAPATKAN MODUL

'BUAT  LIVE MACAM PRO VERSI 2.0' INI SEBELUM IA NAIK HARGA LAGI..
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Facebook Live Macam Pro V2 (PROMO) - RM199
125
Facebook Live Macam Pro V2 (LAUNCHING) - RM259 BELUM MULA
Facebook Live Macam Pro V2 (NORMAL PRICE) - RM379 BELUM MULA
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN