BUAT FESBUK LIVE MACAM PRO

 GUNA SMARTPHONE JE! 
"Miliki video tutorial Bagaimana buat facebook live macam pro guna smartphone. Ia mustahak kerana dah ramai yang buat Facebook Live.


Tapi bagaimana nak buat Facebook Live anda lebih menonjol dari orang lainGunalah teknik BUAT FACEBOOK LIVE MACAM PRO GUNA SMARTPHONE JE!"


OK KEJAP! JOM KENAL SIAPA SAYAAssalamualaikum & Salam sejahtera,

Nama saya Anwar Abdullah.

Saya adalah Pengasas dan Pengarah Kreatif syarikat Kaio Studio And Production Sdn Bhd, sebuah syarikat produksi yang menawarkan servis fotografi dan videografi kepada para usahawan korporat mahupun SME.

Kami juga memiliki jenama White Studio Shah Alam (studio fotografi), Valerea Films (servis video perkahwinan) dan KAIOREKA (firma rekaan grafik)


Bergambar selepas sesi video interview dan borak santai bersama tokoh negarawan Malaysia, Tun Mahathir.


ketika bersama Dato' Sri Siti Nurhaliza selepas beliau membuat persembahan (kami adalah official videographer untuk acara tersebut)


Sudah ramai usahawan yang telah kami bantu dari sudut penghasilan video dan foto untuk marketing dan branding jenama mahupun produk mereka.

Namun, apa yang saya lihat, zaman kini video sangat memainkan peranan penting untuk mendapatkan kepercayaan bakal pelanggan dan untuk mendapatkan jualan.

Banyak medium dan platform yang boleh digunakan untuk menjana pendapatan mahupun melakukan jualan. Contohnya di Facebook Live.Bersama Haji Mohd Asri, Mentor Pelaburan Saham #1 Malaysia


Betul, Ramai yang cuba buat Facebook Live, tetapi gagal melakukan dengan teknik yang betul untuk menarik bakal pelanggan membeli produk/servis mereka.

Namun demikian, ramai usahawan yang telah berjaya meraih jualan, 'leads', dan meningkatkan personal branding di media sosial dengan Facebook Live dengan menggunakan TEKNIK & STRATEGI yang betul!

Maka dengan itu, saya terpanggil untuk membantu para usahwan di luar sana untuk mendapatkan manfaat di platform sosial media dengan melakukan Facebook Live.Saya berkongsi kepada para usahawan akan kepentingan video marketing dalam perniagaan mereka.


Disebabkan ramai yang ingin belajar cara untuk membuat Facebook Live teknik yang betul, tercetus idea untuk menghasilkan modul video yang mudah, ringkas dan boleh memberi impak kepada perniagaan anda.

Dalam pakej ini. saya telah menghasilkan 7 modul video yang padat dengan tutorial, teknik dan strategi untuk membantu anda menjana pendapat dari Facebook Live.

Hanya tonton dan follow 'step by step' dan insyaAllah, anda akan mendapatkan hasilnya. 
Memperkenalkan 

RAHSIA TEKNIK

BUAT FESBUK LIVE MACAM PRO GUNA SMARTPHONE JE!


Modul ini adalah dalam bentuk FORMAT VIDEO ONLINE yang anda boleh tonton bila-bila masa dan di mana sahaja asalkan anda ada sambungan internet.Modul video ini 100% saya buat sendiri yang mana berdasarkan pengalaman dan 'case study' yang saya kaji selama beberapa tahun kebelakangan ini dalam buat Facebook Live.


Modul ini mengambil masa selama 6 bulan lebih untuk dihasilkan. Ia melibatkan banyak kajian, 'try and error', pengorbanan masa, tenaga, idea, keluarga dan kewangan bagi menyiapkan modul video ini.


Kalau ikut kan, tak nak saya buat video tutorial dan teknik jana duit ni tapi sebab penat nak ajar sorang-sorang, saya buat terus dalam bentuk video. Anda follow saja 'step by step' teknik dan strategi yang diberi ini. InsyaAllah anda boleh hasilkan sesuatu dengan Facebook Live.


MODUL VIDEO NI SESUAI UNTUK:


1 Anda yang berniaga di internet dan tak tahu bagaimana menghasilkan Facebook Live yang memukau.

2 Anda yang suka menjual di Personal Facebook dan Group Facebook.

3 Anda yang tak ada idea dan tak tahu teknik betul nak buat video Facebook Live untuk menarik minat bakal pelanggan.

4 Anda yang tak pandai nak buat montage dan design untuk Facebook Live dan tak ada duit banyak nak upah orang buatkan.

5 Anda yang dah pernah Facebook Live tapi sendu dan engagement. Senang cerita, anda gagal.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Cuma follow 'step by step'. Ala.. Kacang je nih..

  

MODUL VIDEO TAK SESUAI UNTUK:

 

1 Orang yang Malas nak 'take action'.

2 Orang yang nak terus dapat jualan lepas buat Facebook Live dan harap terus kaya.

3 Orang yang berharap sekali Facebook Live terus orang beli barang.

4 Orang yang dah power dan terer dalam Facebook Live tahap sifu.

5 Orang yang tak boleh sabar dalam berbisnes.

P/S: Yang dah rasa dia power dan expert dalam menjual di Facebook Live, tak perlu beli modul video ni kot. Takut tak sesuai.7 + 3 =  10 TUTORIAL 


POWER YANG SAYA SEDIAKAN:

 
 TUTORIAL 01 
 PEMBIKINAN SKRIP FACEBOOK LIVE 

Ramai yang ada masalah bagaimana cara untuk bercakap di depan kamera, lebih-lebih lagi kalau sesi rakaman itu berlangsung secara LIVE. Memang mati akal kalau orang yang tak biasa kan. Jadi, saya sediakan template dan cara untuk menghasilkan skrip facebook live anda sendiri dan cara untuk menggunakannya.

 TUTORIAL 02 
 PEMBIKINAN GRAFIK FB LIVE 
 (MENGGUNAKAN SMARTPHONE) 

Untuk menghasilkan Facebook Live yang menarik, ia harus disusuli dengan grafik yang menarik ketika sesi live berlangsung. anda boleh masukkan gambar atau grafik ketika sesi facebook live ini. Jadikan Facebook Live anda berbeza dengan pesaing-pesaing anda.

 TUTORIAL 03 
 PEMBIKINAN VIDEO MONTAGE 
 (MENGGUNAKAN SMARTPHONE) 

UPerasan atau tidak, jika anda menonton rancangan di TV anda akan disajikan dengan intro montage sebelum rancangan tersebut bermula. Ya! Anda juga boleh lakukan perkara yang sama. Dengan memasukkan intro video montage dalam facebook live anda. Yang menariknya, untuk menghasilkan video montage tersebut boleh gunakan smartphone sahaja.

 TUTORIAL 04 
 PENGENALAN PERALATAN UNTUK BUAT FB LIVE 
 (AKSESORI UNTUK SMARTPHONE VIDEO) 

Dalam tutorial ini saya akan kongsikan kepada anda apakah aksesori dan peralatan untuk digunakan bagi menghasilkan facebook live anda seperti lighting, microphone, tripod dan aksesori-aksesori lain.

 TUTORIAL 05 
 EXTRA TIPS UNTUK FACEBOOK LIVE 
 (BONUS UNTUK ANDA) 

Saya kongsikan kepada anda apakah tips dan tricks yang diperlukan ketika sesi facebook live berlangsung.

 TUTORIAL 06 
 BUAT FACEBOOK LIVE MACAM PRO (UNTUK IPHONE) 
 PART 01 - PERSEDIAAN SEBELUM LIVE 

Dalam modul ini anda akan belajar menggunakan aplikasi khas untuk buat facebook live macam pro. Dalam part 01 ini anda belajar cara memasukan bahan-bahan media ke dalam aplikasi sebelum kita memulakan live. Aplikasi ini khas untuk pengguna iphone sahaja. (minimum iphone 8, IOS 13)

 TUTORIAL 07 
 BUAT FACEBOOK LIVE MACAM PRO (UNTUK IPHONE) 
 PART 02 - SETTING UNTUK LIVE 

Setelah memasukan semua bahan media yang diperlukan, anda akan belajar bagaimana nak keluarkan semua bahan media tersebut Ketika live berlangsung, anda boleh masukkan video montage, anda boleh masukkan gambar, anda juga boleh masukkan tulisan-tulisan seperti nama kedai anda dan sebagainya. Ala-ala broadcasting gitu! Tetapi aplikasi ini untuk pengguna iPhone sahaja! (minimum iphone 8 IOS 13)

 TUTORIAL 08 
 BUAT FACEBOOK LIVE MACAM PRO (UNTUK ANDROID) 
 PART 01- PERSEDIAAN SEBELUM LIVE 

Atas permintaan ramai, kami menyediakan tutorial untuk anda pengguna android. Dalam modul ini saya akan ajar anda cara untuk buat persediaan sebelum nak mula buat facebook live. Aplikasi yang diajar dalam modul ini boleh digunakan di peranti ANDROID (minimum android version 6.0) dan iphone. (minimum 6s IOS 12).

 TUTORIAL 09 
 BUAT FACEBOOK LIVE MACAM PRO (UNTUK ANDROID) 
 PART 02- SETING UNTUK LIVE 

Dalam modul ini saya akan ajar anda cara untuk anda buat setting macam mana nak connect aplikasi ini kepada facebook intuk anda mula buat facebook live. Aplikasi yang diajar dalam modul ini boleh digunakan di peranti ANDROID (minimum android version 6.0) dan iphone. (minimum iphone 6s IOS 12).

 TUTORIAL 010 
 BUAT ORANG MEMBELI KETIKA FB LIVE 

Saya kongsikan kepada anda tips bagaimana cara untuk membuat orang membeli ketika fb live.
 MODUL PANDUAN VIDEO TUTORIAL 'BUAT FACEBOOK LIVE MACAM PRO' INI AKAN DIBERI DALAM FORMAT VIDEO ONLINE, DAN AKAN  DIBERIKAN MELALUI EMAIL . BOLEH DITONTON MENGGUNAKAN KOMPUTER, TABLET DAN SMARTPHONE. ANDA JUGA BOLEH TONTON PADA BILA-BILA MASA DAN DI MANA SAHAJA DENGAN SYARAT ANDA ADA SAMBUNGAN INTERNET. 


BERAPAKAH HARGA MODUL VIDEO TUTORIAL FACEBOOK LIVE INI?KALAU IKUTKAN VALUE HARGA ASAL MODUL VIDEO INI ADALAH:


RM1577
.00Tapi,


SEMPENA PRE-LAUNCH NI,

RM98 SAHAJA!

(Terhad 300 unit terawal. Unit untuk harga normal RM279)Saya tak kisah kalau anda tak nak ambil peluang ni sekarang..


Tapi saya nak minta maaf awal-awal sekiranya hargaRM98 sold out

sekiranya harga RM148 habis, seterusnya akan naik lagi sehingga Harga RM259.


NOTA:

Ini bukan soal nak menakutkan anda. Semuanya saya sudah set dalam sistem.  Jadi, sekiranya anda seorang yang cepat mengambil peluang, baik rebut sekarang sebelum terlepas peluang..

 NANTI DULU! 

 SAYA ADA BONUS LAGI  UNTUK ANDA! 

TOTAL BONUS INI BERNILAI RM799

Saya bagi bonus ini percuma sahaja kepada anda sebab saya betul-betul nak bantu anda.

Dengan harapan anda gunakan betul-betul benda yang saya bagi ini sebaik mungkin. 
 SOALAN LAZIM 


AKAN BELAJAR GUNA APPLIKASI APA?

Anda akan diajar menggunakan dua jenis Apps iaitu SWITCHER (Untuk iphone/ipad) dan PRISM (untuk iphone, dan android)APA SPESIKASI PHONE YANG BOLEH SUPPORT?

Anda digalakkan menggunakan phone mid range specs. Minimu sistem operasi yang support adalah android version 6.0 dan iOS 12


PLATFORM INI PERCUMA KE?

Ya, Aplikasi yang kami ajar ini boleh digunakan secara percuma. SWITCHER ada trial 2 minggu dan Aplikasi PRISM pula memang percuma untuk digunakan.BILA KELAS INI AKAN BERMULA?

Sesi pembelajaran adalah dalam bentuk video rakaman. Link video akan diberikan kepada anda dan boleh tonton pada bila-bila masa dan di mana pada komputer/laptop atau smartphone asalkan anda ada sambungan internet.


BERAPA LAMA DAPAT AKSES UNTUK BELAJAR MODUL INI?

Akses tiada tarikh luput. Anda akan dapat akses video tutorial selagi sistem yang kami gunakan ini masih aktif.


LEPAS BAYAR, MACAM MANA NAK DAPAT MODUL INI?

Selepas pembayaran anda berjaya dan telah disahkan, anda akan dapat emel susulan yang ada link untuk akses video tutorial, link untuk join support group dan link untuk download ebook percuma untuk anda. kalau tak jumpa, anda boleh search 'pengesahan pembayaran' di emel anda. Link ada dalam emel tersebut.


SAYA DAH BAYAR, TAPI TAK DAPAT PUN EMEL?

Ada dua faktor yang selalu terjadi, yang pertama adalah pembeli kadang-kadang tersilap masukkan emel. Dan yang kedua, tak jumpa sebab emel mungkin masuk ke spam. Boleh search 'pengesahan pembayaran'. Kalau tak jumpa juga boleh hubungi kami melalui emel dan kami akan bantu.


KALAU SAYA ADA MASALAH TEKNIKAL MACAM MANA NAK DAPATKAN BANTUAN?

Support group di Facebook disediakan untuk alumni. Anda boleh tanya dalam group insyaAllah saya dan para alumni lain akan bantu anda.APA KATA MEREKA YANG SUDAH MEMILIKI VIDEO TUTORIAL INI

 

FUHH!! Dengan Modul yang anda beli ni, silap-silap anda dapat buat Facebook live macam pro tanpa perlu guna komputer dan kamera serta setting yang complicated.

 

Sebelum berjaya buat tertarik dengan produk dan servis anda, anda mesti berjaya buat orang tonton dan nak tahu produk dan tawaran apa yang anda berikan dalam Facebook Live anda.

 

Jadi, alang-alang anda dah jumpa Modul Video yang boleh tiru ni, grab lah segera peluang keemasan ini. Jangan tunggu sehingga harga naik!

 

Saya pasti naikkan harga sebab ini lubuk dan rahsia saya cari makan. Jadi saya boleh naikkan harga dan tutup jualan pada bila-bila masa sahaja.
SAYA NAK  BELI SEKARANG!  TAPI BAGAIMANA?


ANDA BOLEH  TERUS ISI  BUTIRAN PEMBELIAN DI BAWAH INI & BUAT BAYARAN MENGGUNAKAN SISTEM FPX MELALUI PLATFORM SenangPay atau ToyyibPay.

(Selepas anda Klik ' Teruskan ke pembayaran ', anda akan terus ke  Online Payment Gateway senangPay atau toyyibPay  untuk buat pembayaran. Lepas tu Pilih Bank yang anda gunakan seperti Maybank/Cimb dan lain-lain untuk buat pembayaran online. 


BUAT TEMPAHAN SEGERA YA..

 

JANGAN BERTANGGUH LAGI.. HARGA SAYA PASTI AKAN NAIK.. 


PASTIKAN ANDA TIDAK TERLEPAS PELUANG UNTUK DAPATKAN MODUL

'BUAT FACEBOOK LIVE MACAM PRO GUNA SMARTPHONE' INI SEBELUM IA NAIK HARGA LAGI..


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Facebook Live Macam Pro Smartphone (PRE-LAUNCH) - RM98
12
Facebook Live Macam Pro Smartphone (PROMO) - RM148 BELUM MULA
Facebook Live Macam Pro Smartphone (LAUNCHING) - RM259 BELUM MULA
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN